Postani volonter

Voliš glazbu?

Željan/a si stjecanja novih iskustava, poznanstva i prijateljstava?

Kreativnost, inovativnost, organiziranost i provokativnost tvoje su osobine?

Ako posjeduješ sve navedeno - to te čini idealnim volonterom Glazbenoj mladeži Split!
Ako te osobine ne posjeduješ, mi možemo omogućiti da ih stekneš.

Vjerujemo da timski rad obogaćuje svakog pojedinca, a iskustvo je samo stepenica prema osobnom uspjehu. Od naših volontera očekujemo odgovornost, spremnost na timski rad i zabavu. Bez obzira je li ti glazba hobi ili profesija, glazbeno iskustvo imamo svi, barem ono slušačko! Godine nisu važne, bitna je dobra volja. Mladi danas trebaju što prije početi raditi na svom životopisu, a mi ti nudimo prepoznatljivu referencu. Volonterski rad u našoj udruzi omogućit će ti uvid u niz poslova, a tako možeš steći organizacijske, produkcijske i PR vještine.

Volontere tražimo za projekte CRO PATRIA i KULTURNO-UMJETNIČKE IGRE MLADIH, što će, vjerujemo, naročito obradovati one koji vole rad s djecom.

Međutim, u organizaciji Glazbene mladeži Split odražava se i niz drugih projekata u koje se možeš uključiti. Udruga s ovolikim bogatstvom programa i dugom tradicijom djelovanja ima tendenciju širiti se još i više, a ti nam možeš pomoći da narastemo.

 

Najljepše i najproduktivnije je raditi uz glazbu i za glazbu. Zato postani naš volonter i iz prvog reda surađuj s glasnicima glazbene umjetnosti!